Fotograaf
Brunopress
Jan Dulles

Deze week overleed het drie maanden oude dochtertje van zanger Jan Dulles. Vanwege het verschrikkelijke nieuws werd Dulles en zijn familie overstelpt met medeleven en steun. Via social media bedankt de zanger iedereen die hen een hart onder de riem heeft gestoken.

Via Instagram bedankt Jan iedereen voor “hartverwarmende berichten, kaartjes, bloemen, alles…” “De tijd heeft sinds zaterdagochtend stilgestaan. Wat we die dag hebben meegemaakt is een traumatische ervaring waarvan we nog niet weten hoe we hem gaan verwerken.”

Volgens Dulles heeft het gezin veel kracht en troost geput uit de uitvaart, “maar de tranen zijn nog lang niet op.” In de post bedankt de zanger ook het ambulancepersoneel, de artsen en de mensen van de uitvaartdienst. “Ze hebben Donna niet kunnen redden, want ze was kansloos, maar wat heb ik veel geleerd.” Voor Dulles en zijn gezin “zal Kerstavond nooit meer hetzelfde zijn maar toch willen we jullie fijne dagen toewensen.”

Article continues after the ad

Steun voor Jan Dulles

Onder de indringende post krijgen Jan Dulles en zijn gezin wederom hartverwarmende reacties. Collegazanger Jan Smit bedelft ze onder de hartjes, en Nicolette Kluijver wenst dat er woorden zouden bestaan om Dulles te troosten.

Samantha Steenwijk voegt eraan toe: “Ons hart huilt met jullie mee, al helpt dat helemaal niets.”