Jan Boskamp in Veronica Inside

Trouwe kijkers van talkshow Veronica Inside krijgen vanavond weer een oude bekende terug. Niemand minder dan Jan Boskamp mag, na weken afwezigheid, weer aanschuiven bij Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee!

Article continues after the ad

De afgelopen weken mocht Jan, die in België woont, de grens niet over. "De grens van België blijft in principe voorlopig tot 8 juni dicht, maar er wordt uitzondering gemaakt voor woon-werkverkeer", schrijft Veronica Inside op haar website.

Gaat het lukken?

In principe schuift Boskamp vanavond weer gewoon aan en kan hij weer lekker tikken uitdelen aan René, maar een kleine kanttekening is er wel. "Het is nog wel een beetje spannend of Jan daadwerkelijk de studio haalt. Zijn vrouw werd gisteren namelijk al gecontroleerd door de politie, toen ze besloot de weg op te gaan voor een boodschap."

Boskamp

De publiekslieveling heeft er zin in! "Ik kijk er naar uit om weer lekker te ouwehoeren met de mannen, en veel te lachen", laat hij weten aan Veronica Inside. En het is maar goed ook dat Jan weer naar de studio mag komen. Want die Facetime-gesprekken van de afgelopen weken? Dat kon echt niet!

 

Toekomst VI

Het is trouwens nog niet helemaal duidelijk hoe lang Johan, Wilfred en René - die laatst de schrik van zijn leven kreeg - nog op zender blijven. Al eerder sprak Johan zijn zorgen uit dat vanwege de verliezen bij Talpa, mogelijk eerder dan de geplande einddatum van 1 juni een einde komt aan dit seizoen Veronica Inside...

Veronica Inside is vanavond om 20:30 uur te zien op Veronica (joh!).