Ex On The Beach: Double Dutch

Nu het seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch ten einde is, mogen de kandidaten eindelijk loslaten hoe het nu met ze gaat. Jamy verliet het programma hand-in-hand met Dante, maar stiekem blijkt ze al die tijd nog contact te hebben met Dennis!

Article continues after the ad

Dat nieuwtje weet Famke Louise bij haar los te krijgen in het napraatprogramma Ex On The Beach: Wat gebeurde er Next?.

Geen relatie

Het is ook nog niet zo dat Dante en Jamy als koppel door het leven gaan. "We hebben het nu gewoon leuk samen, maar of er ook echt iets uitkomt dat weten we nog niet", vertelt de realityster openhartig. "Het is wel een zachtaardige jongen, maar als je hem beter leert kennen dan kan hij ook aardig uit zijn slof schieten." Wederzijds is het daarentegen wel. "We hebben het heel leuk met elkaar, maar over een relatie hebben we het nog niet. Maar daar lijkt het wel op", merkt Dante op.

Dennis en Olivia

In Ex On The Beach was echter ook te zien dat Jamy het wel erg gezellig leek te hebben met Dennis. Hoewel het uiteindelijk niets is geworden tussen die twee hebben ze nog wel altijd contact. "We appen zo nu en dan", geeft ze toe, maar van een afspraakje is het (nog) niet gekomen. Ook omdat Olivia nog altijd een oogje op hem heeft. "Vanuit Dennis merk ik wel dat Olivia meer voor hem voelt, dan hij voor haar."

Benieuwd wat de deelnemers nog meer te zeggen hebben? Bekijk de video hieronder.

Meer juicy details over wat de cast heeft uitgespookt ná de opnames van Ex on the Beach: Double Dutch? Dat zie je vanavond om 21:30 op MTV. Nog meer toe aan drama? Bekijk dan ook de nieuwste seizoenen op Videoland.