Mensen die zichzelf kunnen teleporteren naar elke plek die ze willen, daar draaide het om in de film Jumper uit 2008. Het lijkt erop dat er nu een Jumper-serie in de maak is: acteur Jamie Bell en regisseur Julian Simpson zijn er druk mee bezig!

Article continues after the ad

In Jumper ontdekte Hayden Christensen (Star Wars) dat hij zich bliksemsnel kon verplaatsen. Geholpen door Jamie Bell (Billy Elliot, De Avonturen van Kuifje, Snowpiercer), nam hij het op tegen de Paladins onder leiding van Samuel L. Jackson, die jacht maakten op zogeheten ‘jumpers’. Het was geen bijzonder goede film, maar hij bracht wel ruim 200 miljoen dollar in het laatje.

Christensen speelde eigenlijk de hoofdrol in Jumper, maar Jamie Bell stal de show. Dat hij nu probeert een serie over teleporterende mensen te maken is dus niet zo vreemd. Julian Simpson regisseerde onder meer Dr. Who, Spooks en New Tricks. 

Het duo werkt momenteel samen met New Regency (dat de film produceerde), Lionsgate en Studio Canal om de Jumper-serie op poten te zetten. Of de show ooit op televisie te zien zal zijn is nog onduidelijk, maar verrassend is het wel!