Ondanks dat vrijwel alle Guardians door Thanos onder de groene zoden zijn geschoffeld in Avengers: Infinity War, kan een derde Guardians of the Galaxy-film niet uitblijven.

Article continues after the ad

Script

Regisseur James Gunn (die ook verantwoordelijk was voor deel 1 en 2) liet via Twitter weten de eerste versie van het script af te hebben. Op de foto zien we de eerste pagina van het scenario en het onderschrift: ‘Every bit of my heart’.

De opnames starten begin 2019. Dit bevestigde Marvel-baas Kevin Feige gisteren aan entertainmentwebsite Collider. “James heeft een concept ingeleverd en we beginnen heel snel met de pre-productie.” Ook vertelde Feige tussen neus en lippen door dat Captain Marvel bijna klaar is en dat Spider-Man: Far From Home over twee weken begint.

Phase 4

Tot dusver zijn voor Phase 4 alleen Guardians 3 en de Spider-Man sequel bevestigd. Ook zijn er plannen voor Black Panther 2, maar er staat nog niks vast. Overigens kunnen we er gif opnemen dat het gros van de gestorven superhelden lekker terugkeren in Avengers 4. 

De eerstvolgende Marvel-productie is Ant-Man and the Wasp, die hogen ogen gooit bij de critici.