In de populaire webserie First We Feast worden beroemdheden geïnterviewd, terwijl ze zich te goed doen aan steeds heter wordende hot wings. Deze keer werden de smaakpapillen van James Franco en Bryan Cranston op de pijnbank gelegd!

Article continues after the ad

Dat beroemd zijn niet alleen maar voordelen heeft, bewijst de webserie First We Feast. Hier vertellen acteurs, muzikanten en comedians over hun laatste projecten, terwijl ze steeds pittigere hot wings naar binnen werken. Deze keer waren James Franco en Bryan Cranston te gast om hun nieuwe comedy Why Him? te promoten. Eerdere gasten haalden niet altijd de eindstreep en ook James Franco zit erbij alsof hij ieder moment de handdoek in de ring kan gooien.

Moordonderzoek

Terwijl het duo de ene na de andere hot wing naar binnen werkt, geven ze advies over hoe je in de smaak kunt vallen bij je schoonvader, kijken ze terug op hun Instagram-geschiedenis en vertelt Bryan hoe hij gezocht werd in een moordonderzoek. James slaat het ene na het andere glas koude melk achterover, maar Bryan bewijst net zo’n bad-ass te zijn als Walter White in Breaking Bad. Helemaal eerlijk is die vergelijking niet, want Bryan geeft al aan dat hij een enorme liefhebber is van pittige chili con carne. Ondertussen stellen we ons voor dat James nog steeds aan de melk zit.

De comedy Why Him? is nu te zien in de bioscopen.