James Corden

Als het aan late night-host James Corden ligt, stopt hij met de The Late Late Show en keert hij terug naar het Verenigd Koninkrijk. De presentator heeft volgens zijn contract nog een paar jaar te gaan, maar zegt tegen The Sun dat hij heimwee heeft.

“Het beëindigen van de show zal altijd een grotere familiebeslissing zijn dan een professionele. Het gaat over mensen thuis die we heel erg missen, naar wie we heimwee hebben.” Hij denkt vooral aan zijn gezin. “Mijn vrouw en ik hebben drie jonge kinderen, die ook kleinkinderen zijn van mensen bij wie we ze hebben weggehaald.”

Heimwee

De pandemie heeft niet echt geholpen bij de heimweegevoelens Het is voor de acteur lastig om van de VS naar de VK te vliegen. “Ik heb het overweldigende gevoel dat ons gezin heel lang op het ritme van mijn trommel heeft gelopen.” De geruchten dat James talkshow-host Ellen DeGeneres zou vervangen kunnen dan ook de prullenbak in!

Article continues after the ad

Zijn Late Late Show

In 2014 werd bekendgemaakt dat James de komiek Craig Ferguson zou opvolgen als presentator van het avond-praatprogramma The Late Late Show op CBS. Hier in Nederland werd hij vooral groot met YouTube-hits zoals Carpool Karaoke. Zijn hilarische carpool met Adele was zelfs de meest bekeken video van 2016!

Adele haalt bij ons de lijst met top 8 beste Carpool Karaoke-filmpjes, maar staat niet op nummer 1.