James Corden

Ellen DeGeneres en haar talkshow liggen de laatste tijd enorm onder vuur nadat oud-medewerkers allerlei onthullingen begonnen te doen over de vermeende giftige werksfeer. Er volgt nu zelfs een intern onderzoek. Volgens The Sun moet James Corden alle heisa doen vergeten.

Article continues after the ad

Ook vermeend racisme en seksueel intimiderend gedrag van een andere medewerker, waar Ellen vervolgens niet adequaat op zou hebben gereageerd, kwamen recent aan het licht (net als heel veel andere stinkende zaken). Ellen schreef een excuusbrief aan haar medewerkers, maar volgens het Britse Boulevardblad moet de ervaren talkshowhost mogelijk plaatsmaken voor James Corden.


Een en al Ellende

Insiders verklappen aan The Sun dat Corden, die nu nog The Late Late Show maakt voor CBS, altijd al op het verlanglijstje van NBC stond om Ellen, op de lange termijn, ooit een keer te vervangen. Alle beschuldigingen hebben die wens echter in een stroomversnelling gebracht, claimt de site nu. 

Cashen

Officiële spelers binnen dit verhaal, zoals NBC, CBS, of James Corden en Ellen zelf, hebben nog niet gereageerd, dus neem het gerucht met een korrel zout. Maar, als we er dan toch even in meegaan: James zou een flinke loonsverhoging kunnen krijgen! Naar verluidt verdient hij nu een dikke zes miljoen dollar per jaar en dat zou bij NBC kunnen, houd je vast, verdubbelen! James staat net als Ellen (ooit, nu niet meer) bekend als een warme persoonlijkheid met vrolijke humor en kenmerkt zich door lieve fragmenten en segmenten, tegenover het wat meer politiek satirische van bijvoorbeeld Stephen Colbert. Hij past wat dat betreft perfect als eventuele Ellen-vervanger.