Het duurt nog even voordat redactiefavoriet MasterChef Australia terugkeert op de buis, maar tot die tijd vermaken we ons prima met de nieuwste spin-off van James Corden en Gordon Ramsay: MasterChef Junior Junior!

Article continues after the ad

Culinaire hoogstandjes

De kookcompetitie MasterChef is een televisiehit over de hele wereld en ook de spin-off MasterChef Junior gooit hoge ogen. Maar waarom zou je daar stoppen? In de nieuwste MasterChef-titel MasterChef Junior Junior nemen de allerkleinsten plaats achter de kookplaat om de lekkerste culinaire hoogstandjes te serveren. De presentatie is in handen van niemand minder dan James ‘Carpool Karaoke’ Corden en MasterChef-veteraan Gordon Ramsay!

Puinzooi

Helaas gaat het hier niet om een nieuwe spin-off in de MasterChef-reeks, maar om een sketch van The Late Late Show. Het is dan ook geen wonder dat dit kookprogramma al snel volledig uit de hand loopt. De kandidaten maken een puinzooi van de studio en als er al iets op het bord belandt, moeten de juryleden het met gevaar voor eigen leven beoordelen. Het is dan ook geen spoiler dat de sketch eindigt op het toilet...

Gelukkig kunnen we vanaf 28 augustus weer genieten van de echte kooktalenten. Dan begint het nieuwe seizoen van MasterChef Australia op Net5!