Je zou het haast vergeten, maar komende herfst verschijnt er een gloednieuwe Terminator-film in de bioscoop. En dankzij James Cameron weten we nu ook hoe dit vervolg zal heten!

Teleurstelling

Anno 2019 valt het niet mee om nog heel erg opgewonden te worden bij de gedachte van een nieuwe Terminator-film. De twee meesterlijke eerste delen van regisseur James Cameron werden opgevolgd door een drietal films, die elkaar enkel overtroffen in teleurstelling. Maar deel zes kan wel eens een kantelpunt betekenen voor de reeks. James Cameron is namelijk sinds Terminator 2: Judgment Day weer actief betrokken bij de productie. In een interview met Yahoo Entertainment onthulde de Titanic-regisseur hoe dit vervolg zal gaan heten!

Article continues after the ad

Reünie

Het volgende deel heeft volgens Cameron als titel Terminator: Dark Fate meegekregen. Een vrij nietszeggende titel, maar we zijn vrij optimistisch over dit vervolg. James Cameron mag dan ‘slechts’ producent zijn (hij heeft het te druk met de talloze Avatar-vervolgen), de regie is in handen van Tim Miller. Hij tekende eerder voor de snoeiharde superheldenfilm Deadpool. Voeg daarbij de reünie van old school actiehelden Arnold Schwarzenegger en Linda Hamilton, en je snapt waarom dit vervolg steeds hoger op ons verlanglijstje komt te staan!  

Terminator: Dark Fate draait vanaf 31 oktober in de bioscopen.