Je zou het haast vergeten, maar komende herfst verschijnt er een gloednieuwe Terminator-film in de bioscoop. En dankzij James Cameron weten we nu ook hoe dit vervolg zal heten!

Teleurstelling

Anno 2019 valt het niet mee om nog heel erg opgewonden te worden bij de gedachte van een nieuwe Terminator-film. De twee meesterlijke eerste delen van regisseur James Cameron werden opgevolgd door een drietal films, die elkaar enkel overtroffen in teleurstelling. Maar deel zes kan wel eens een kantelpunt betekenen voor de reeks. James Cameron is namelijk sinds Terminator 2: Judgment Day weer actief betrokken bij de productie. In een interview met Yahoo Entertainment onthulde de Titanic-regisseur hoe dit vervolg zal gaan heten!

More content below the advertising

Reünie

Het volgende deel heeft volgens Cameron als titel Terminator: Dark Fate meegekregen. Een vrij nietszeggende titel, maar we zijn vrij optimistisch over dit vervolg. James Cameron mag dan ‘slechts’ producent zijn (hij heeft het te druk met de talloze Avatar-vervolgen), de regie is in handen van Tim Miller. Hij tekende eerder voor de snoeiharde superheldenfilm Deadpool. Voeg daarbij de reünie van old school actiehelden Arnold Schwarzenegger en Linda Hamilton, en je snapt waarom dit vervolg steeds hoger op ons verlanglijstje komt te staan!  

Terminator: Dark Fate draait vanaf 31 oktober in de bioscopen.

More content below the advertising

Regisseur J.J. Abrams poste een prachtige foto van het eind van de opnames van Star Wars: Episode IX. Op de foto staan Daisy Ridley (Rey), John Boyega (Fin), and Oscar Isaac (Poe) te emo-knuffelen.

More content below the advertising

 

Maar, maar, maar

Ondertussen kun je het met een gerust hart aan Star Wars fans overlaten om direct Twitter vol te gooien met meningen over deze post, en de film, en het leven. Hoewel de tweet niet over de inhoud gaat, geen titel verraadt of wat dan ook, zijn sommige fans alweer boos. 

 

Sommigen hebben een heel specifieke voorwaarde om überhaupt geïnteresseerd te zijn in de film. 

 

Bij sommige fans kon JJ Adams niet aan de hoge verwachtingen voldoen en hun leven is daarmee onomkeerbaar verkloot. 

 

Echte nerds laten zich gewoon inspireren: 

 

En deze twitteraar heeft de enige juiste reactie...

De Star Wars film komt in december uit als alles meezit. Wil je ook een mening? Star Wars heeft alle 10 Star Wars films gerangschikt van goed tot slecht. 

Orlando Bloom, onze Legolas; onze Will Turner gaat trouwen! Hij is verloofd met zangeres Katy Perry.

Zowel voor mannen als vrouwen is het dus een vrolijke dag! Of een gitzwarte, slechts geschikt om bitt’re tranen te wenen…

Bloom en Perry begonnen in 2016 te daten, maar een jaar later ging het stel toch uit elkaar. In 2018 werd ‘Karlando’ (‘Orlaty’?) gesignaleerd op een Ed Sheeran-concert, en sindsdien vormen ze weer een setje. Vanmorgen produceerden ze deze foto op Instagram. Hoe Orlando dat toch doet... Is hij een incognito Hollywood-verleider?

More content below the advertising
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lifetimes

Een bericht gedeeld door Orlando Bloom (@orlandobloom) op

 

Goed! Nog één keer zwijmelen!

 

Carnival Row

Orlando Bloom werkt momenteel aan een nieuwe serie, genaamd Carnival Row. In deze noir/horror-serie op Amazon, wonen verschillende fantasiewezens in een futuristische stad. De wezens worden opgejaagd door een moordenaar, en de rechercheur die ze moet beschermen (Orlando Bloom) is zelf verdachte! Naast Bloom zien we onder anderen Cara Delevingne in een hoofdrol.