James Bond Daniel Craig

Goed nieuws want de nieuwe James Bond-film wordt vervroegd! Eigenlijk zou de film pas in het voorjaar van 2021 te zien zijn. Distributeur Universal Pictures Nederland plaatste een nieuwe poster van No Time To Die, met de datum 12 november 2020.

En dat is niet het enige nieuws: deze donderdag komt een nieuwe trailer van Daniel Craig als 007.

 

Article continues after the ad

No Time To Die

In de nieuwe spionnenfilm heeft Bond zijn oude leventje achter zich gelaten en geniet van een rustig pensioen op Jamaica. James’ rust is van korte duur want zijn oude vriend Felix Leiter van de CIA vraagt om hulp. Zijn missie: een ​​ontvoerde wetenschapper redden. Natuurlijk komt Bond ook weer een mysterieuze schurk tegen met een litteken in het gezicht en een passie om de wereld te veroveren.

Bond 25

De 25e Bond-film is voor Daniel meteen zijn laatste. Na 5 films als ‘s werelds bekendste Britse spion, draagt hij het stokje over aan een nieuwe acteur. Wie dit wordt is nog niet bekend, maar de speculaties zijn al in volle gang!

De bookmakers onthulden de 5 kanshebbers voor de rol.

Wil je weten of James Bond echt heeft bestaan? Wij zochten het uit!. Kan je niet wachten op de nieuwe beelden? Kijk dan hieronder nog een keer de eerste No Time To Die-trailer.