Daniel Craig als James Bond in No time to die

Komend voorjaar gaat No Time To Die première. Vandaag verscheen alvast de eerste teaser voor dit gloednieuwe Bond-avontuur!

Smoking

In No Time To Die is James Bond (Daniel Craig in zijn afscheidsrol van 007) niet langer actief als geheim agent. Maar als hij benaderd wordt door een bevriende CIA-officier om een vermiste wetenschapper op te sporen, hijst hij zich toch weer in zijn vertrouwde smoking. Het spoor leidt al snel Safin, een superschurk die met behulp van geavanceerde technologie de wereld op zijn knieën wil dwingen. Vandaag verscheen de eerste teaser voor dit 25e Bond-avontuur!

Article continues after the ad

 

Verleidelijk

Toegegeven, we krijgen nog niet heel veel te zien van No Time To Die. De teaser is dan ook vooral een aankondiging voor de trailer, die aanstaande woensdag zal verschijnen. Toch kunnen we op basis van dit voorproefje al vaststellen dat bekende ingrediënten aanwezig zullen zijn: snelle auto’s, verleidelijke femmes fatale, spectaculaire stunts en een arsenaal aan dodelijke snufjes. Helaas krijgen we nog geen glimp te zien van Bohemian Rhapody-ster Rami Malek. Hij tekende voor de rol van de Bond-schurk Safin. Gelukkig hadden de aartsvijanden het op de set blijkbaar prima naar hun zin!

No Time To Die draait vanaf 2 april in de Nederlandse bioscopen.