No Time To Die

Slecht, maar weinig verrassend nieuws: James Bond knalt toch niet aankomende november de bioscopen in. No Time To Die is wederom verplaatst en haalt nu 2020 niet meer...

Article continues after the ad

De laatste Bond-film met Daniel Craig draait nu vanaf 2 april 2021 in de bioscopen, zo lieten de makers gisteren weten in een verklaring.

No Time To Draai

Of de film dan wel gaat draaien, is op dit moment nog amper te zeggen. De wereldwijde corona-uitbraken - ook nu weer de reden van dit uitstel - slaan rap om zich heen en laten zich absoluut niet voorspellen. April volgend jaar klinkt ver weg, maar dat dachten we ook van november 2020 toen No Time To Die eerder dit jaar al eens werd verplaatst.

Nieuwe James Bond

Hoe dan ook: Daniel Craigs superspion zwaait in deze 25e Bond-film af en hij neemt het op tegen Rami Malek, die de superschurk voor zijn rekening neemt. En dat terwijl James eigenlijk genoot van een rustig pensioen op Jamaica. Die rust is van korte duur want zijn oude vriend Felix Leiter van de CIA vraagt om hulp. Zijn missie: een ​​ontvoerde wetenschapper redden. Voeg daar een stel nieuwe personages aan toe, waaronder Lashana Lynch als nieuwe 007, en je hebt ongetwijfeld weer een topfilm. Wie hierna James Bond gaat spelen? Nou, het schijnt dat Tom Hardy al is gecast!