Jaimie Vaes

Jaimie Vaes, realityster en vriendin van Lil' Kleine, verhuist weg uit Nederland. In haar televisieserie Jaimie Vaes: In The Vaes Lane zegt ze: “Het is tijd voor verandering, daar heb ik nu behoefte aan.” Verder geeft ze aan dat het goed met haar gaat, maar dat ze tijd voor zichzelf neemt. Ze neemt zoontje Lio mee.

Ondanks dat het geruchtmakende incident met Lil' Kleine, plaatsvond op Ibiza, besluit Jaimie daar enkele maanden neer te strijken. Ze zegt: “Ik ben af en toe nerveus, omdat ik niet weet wat er gaat komen. Of dat weggaat, weet ik niet, maar voor nu is het goed. Ik heb besloten om op Ibiza te blijven met Lio. Ik ben daar supergelukkig, Lio is daar gelukkig. Ik kan me nu geen betere plek wensen.”

 

Article continues after the ad

Geen Lil’ Kleine, wel Koen Kardashian

Opvallend is dat ze wel haar en Lil’ Kleine’s zoon meeneemt, maar niet Lil Kleine zelf. In plaats daarvan vliegt bestie Koen Kardashian mee. Ze verblijven op een bijzondere locatie: het voormalige appartement van Paris Hilton, die momenteel de show steelt in haar eigen 'kook'-programma op Netflix.

 

Jaimie neemt pauze

Jaimies relatie is niet over, maar er is wel even pauze nodig. Het op poten staande huwelijk is uitgesteld en er wordt dan ook volop geroddeld over de twee. “Als we nu een break nemen en mensen gaan speculeren, dan is dat maar zo,” zegt de realityster, die eerder al uitsprak dat ze er niet blij mee is hoe Nederland kan meegenieten met de minder florissante kanten van haar relatie.

 

Jaimie Vaes blijft waarschijnlijk gewoon televisie maken, maar verruilt haar ‘Vaes Lane’ voor de rechterbaan. Even wat gas terug dus.