Jaimie Vaes en Lil' Kleine

Een paar weken geleden leek het erop dat Jaimie Vaes officieel had gebroken met Lil Kleine, tot groot genoegen van Rob Goossens. Maar niets is minder waar. De influencer sluit een huwelijk met de rapper namelijk nog altijd niet uit! 

Article continues after the ad

In de nieuwste beelden van haar realityserie laat ze zich daarover uit.

Rustperiode

Het is inderdaad zo dat de twee love birds na het vermeende geweldsincident even rust hebben genomen. "Ik denk dat het gewoon heel goed is dat we even helemaal niet in elkaars aura zitten, zodat ik even mijn rust kan pakken. En ook voor hem", schemerde ze al door in de eerste beelden van Jaimie: In The Vaes Lane. "Het is reality." 

Trouwplannen niet van de baan

Maar lang duurde die break niet. De twee lijken inmiddels weer back together en zelfs van een huwelijk is weer sprake.  "Het uitstel van het huwelijk heeft echt niks te maken met wat zich hier nu afspeelt, in mijn relatie en in mijn leven op dit moment", vertelt ze openhartig in de video hieronder. "Ik zeg ook niet dat we nooit meer gaan trouwen. Ik weet alleen niet op dit moment hoe het allemaal gaat verlopen. Het kan alle kanten op." 

Tweede seizoen op komst

Ben je nu benieuwd hoe dit welles-nietes-spelletje afloopt? Dan is dit je geluksdag. De tweede reeks van haar serie is namelijk vanaf donderdag te zien op Discovery+. Dit seizoen zou officieel in het teken staan van het droomhuwelijk tussen de influencer en de rapper, maar die happening moet toch wachten tot een mogelijk derde seizoen. Als ie dus komt! 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.