Jaike Belfor, widm, podcast

Afgelopen zaterdag zagen we massaal *spoiler* dat actrice Jaike Belfor toch niet de mol was. Hoewel dat een minder grote klap was voor de molloten in vergelijking met die week ervoor, bleek zowel haar techniek als die van haar bondgenootje Tina niet succesvol. En dat terwijl ze Tina de Bruin zo had gewaarschuwd, blijkt nu.

Article continues after the ad

In de Wie is de Mol?-podcast van Annemieke Schollaardt en Rik van de Westelaken reageert Jaike Belfor niet op haar eigen exit, maar op die van Tina de Bruin. "Tina was m'n kamergenoot hé. Ik had duidelijke afspraken met Tina! Vóór de executie heb ik tegen Tina gezegd: "Tina... Spreiden!" En nee, daar bedoelde ze niet haar benen mee, maar op wie ze zou inzetten als mol. Maar daar moest Tina niets van weten.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) op

 

Percentages berekenen

"Ja, maar ik weet..." "Dus ik zei: Tina... focus... luister naar me. Toen hebben we percentages met elkaar berekend. Zoveel procent op die... Zoveel procent op die.. Zoveel procent op die." Alleen bleek dat ik de praktijk toch wat moeilijker voor Tina, die vorige week nog liet weten zelfs een scheet verdacht te vinden. "Dus ik zo: "ohhhhhh, mens". Helaas maakte het voor beide actrices niet uit: Tina en Jaike hebben inmiddels het spel verlaten. Tja, zij hadden niet de hint die wij thuis wel hebben, want zagen we daar de mol stiekem voorbij lopen? 

Benieuwd naar de hele podcast-aflevering? Die beluister je hier terug.