Het komische actieduo Jackie Chan en Chris Tucker keert terug! Jackie Chan bevestigde de komst van een nieuwe Rush Hour-film in een radiointerview.

Article continues after the ad

Chan doet momenteel een promotietour voor zijn film The Foreigner, en sprak met de zender Power 106 LA. Jackie Chan zegt dat het script voor Rush Hour 4 zo goed als rond is, en de opnames volgend jaar kunnen beginnen. Alleen Chris Tucker moet nog instemmen, maar die heeft al een afspraak met Chan staan.

Rush Hour 4

Op de zender zegt Chan dat hij graag snel een nieuwe Rush Hour maakt. Niet vanwege het geld, maar omdat hij en Tucker er niet jonger op worden! ‘Alsjeblieft, Chris! Doe mee! We kunnen geen Rush Hour 4 meer maken als we bejaard zijn!’ Kan Tucker nog nee zeggen? Eigenlijk niet, hè?

Check hieronder de livestream van het interview! Rond 2:30 minuut komt Rush Hour 4 ter sprake.

De actiekomedie Rush Hour, met Jackie Chan en Chris Tucker als ‘buddy cops’, was een groot succes. Eindelijk had de acteur uit Hong Kong zijn doorbraak in het Westen! De sequel, Rush Hour 2, was nóg beter (en succesvoller), maar Rush Hour 3 was een lichte teleurstelling.

Er wordt al sinds 2010 gesproken over een nieuw deel in de serie, maar het script werd telkens afgekeurd. De kans is groot dat Rush Hour in 2018 al te zien is. Het kan snel gaan!