Actieheld Jackie Chan is terug als wanhopige vader van een dochter in de film The Foreigner. Wij hebben de trailer voor je.

Article continues after the ad

The Foreigner

Chan speelt in The Foreigner de rol van oorlogsveteraan Quan, die een gruwelijk verleden heeft. Zijn twee oudste dochters werden door Thaise piraten vermoord. Wanneer hij in Londen neerstrijkt om een restaurant te beginnen, komt zijn jongste dochter om in een terroristische aanslag, gepleegd door de IRA. Terwijl de politie de andere kant op kijkt, gaat Quan wanhopig op zoek naar degenen die verantwoordelijk zijn voor haar dood. Dit leidt hem naar de Britse overheid waar ambtenaar en oud IRA-lid Liam Hennessy werkt. Quan is uit op wraak.

Boekverfilming

The Foreigner is een verfilming van Stephen Leathers boek The Chinaman. Chan wordt in The Foreigner vergezeld door Pierce Brosnan, die de rol van Hennessy speelt. Daarnaast zien we in de film Charlie Murphy, Katie Leung, Rory Fleck Byrne, Stephen Hogan en Simon Kunz. Eind september draait The Foreigner in de Chinese bioscopen. Wanneer hij in Nederland draait, is nog niet bekend.