Jackass film poster cast

Jackass is terug! Paramount Pictures heeft de eerste trailer voor de vierde film in de franchise, Jackass Forever, onthuld. De video biedt alvast een eerste blik op alle ongein in de film.

Trailer voor Jackass 4

Gevaarlijke stunts, gore activiteiten en hilarische grappen, dat zijn de ingrediënten van elke Jackass-film. Ook Jackass 4, of Jackass Forever zoals de film officieel heet, lijkt dit recept te volgen. We zien rennende stieren, ontploffende wc’s, veel te snel afgestelde loopbanden en allerlei oude bekenden voorbijkomen, zoals Steve-O, Johnny Knoxville en Tony Hawk. Gelukkig kent Jackass Forever echter ook wat vernieuwing! Er zijn nieuwe stuntmensen toegevoegd, onder wie een aantal vrouwen. Fijn, want Jackass was altijd een behoorlijke sausage party.

Check de eerste trailer voor Jackass 4 hieronder:

Binnenkort in de bioscoop, zonder Bam Margera

Er wordt al sinds 2019 gewerkt aan Jackass 4. De opnames verliepen echter niet helemaal vlekkeloos… Zo hoef je Bam Margera niet terug te verwachten in de film. Margera heeft (of in ieder geval: had) problemen met alcohol en daar zat de crew niet op te wachten.

Article continues after the ad

Benieuwd naar het eindresultaat? Het lange wachten op Jackass Forever is binnenkort voorbij. De film staat gepland voor een bioscooprelease op 21 oktober 2021.

Tot die tijd meer lezen over de waaghalzen van Jackass? We vertellen je graag wat Steve-O en Knoxville verder uitspoken!

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.