Jack Black in School of Rock

Jack Black is diep bedroefd nu bekend is dat de 32-jarige acteur Kevin Clark is overleden nadat hij werd aangereden door een automobilist toen hij aan het fietsen was. Kevin speelde een van de muziekkids in de klas in School of Rock, een van de meest iconische Jack Black-films.

Article continues after the ad

"Dit nieuws is hartverscheurend. Hij is veel te vroeg gegaan", reageerde Jack op Instagram. 

'Mijn hart is gebroken'

"Zo’n mooi mens, zoveel herinneringen. Mijn hart is gebroken. Ik stuur al mijn liefde naar zijn familie en onze School Of Rock groep", aldus Jack, die ook na de film contact hield met de kids. Drummer Kevin deelde in 2018 zelfs nog het podium met Jack bij een optreden van diens band Tenacious D.

 

Onderzoek ingesteld

Kevin fietste in het noordwesten van Chicago toen hij werd aangereden, zo meldt De Telegraaf. Na het ongeluk werd hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht, maar dat mocht niet baten. Amerikaanse media meldden dat een 20-jarige vrouw achter het stuur van de auto zou hebben gezeten. De vrouw in kwestie wordt verdacht van betrokkenheid bij de aanrijding. Ze is niet gearresteerd, maar mogelijk wordt haar rijbewijs wel in beslag genomen. De politie van Chicago is bezig met een onderzoek.


Een beetje wrang, maar: wie School of Rock nog wil kijken, moet snel zijn: de film is op 31 mei voor het laatst te zien op Netflix. Deze films en series verdwijnen nog meer van Netflix.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.