Rolf Sanchez en Wesley Sneijder in Het Jachtseizoen

Wesley Sneijder en Rolf Sanchez doen het uitstekend als komisch duo. De aflevering van Het Jachtseizoen met de heren werd uitgeroepen tot “de beste aflevering tot nu toe.”

Wesley Sneijder en Rolf Sanchez zijn al een tijdje goede vrienden en Utrechter Sneijder speelde ook een soort thuiswedstrijd. De mannen van Stuk TV merkten op dat hij goed wist om te gaan met handboeien (omdat hij een tijdje geleden gearresteerd werd vanwege vandalisme).

 

Article continues after the ad

 

Wesley en Rolf hadden een slim plan uitgedacht: aanvankelijk vertrokken ze naar Nieuwegein, wat de mannen van Team Stuk enorm in de war bracht. Na een kopje koffie speerden ze de andere kant op. Al snel stapten ze over op een bootje, waardoor de verwarring bij de jagers alleen maar toenam! Toen ze ook nog een paar stratenmakers voor hun karretje konden spannen, zag het er goed uit voor Wesley en Rolf.

De twee hielden zich niet aan alle verkeersregels, maar over het algemeen konden kijkers enorm lachen om de brutale Wesley en Rolf.

Wesley en Rolf maakten het Team Stuk niet makkelijk, maar of ze uiteindelijk gevangen werden moet je zelf maar uitvinden: je kijkt de hele aflevering terug op KIJK.nl.

Wisselvallig Jachtseizoen is geopend!

Het Jachtseizoen kent tot nu toe toppen en dalen. Britt Dekker en Simon Keizer waren erg leuke kandidaten, terwijl Katja Schuurman en Babette van Veen vooral voor irritatie zorgden.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Je ziet Het Jachtseizoen elke zaterdag op SBS6, vanaf 20:30 uur. Boze tongen beweren trouwens óók dat Rolf Sanchez dit seizoen meedoet aan The Masked Singer! Gaat hij schuil achter het masker van Cupido?