Jim en Jamai: de eerste Idols-sterren!

Jim Bakkum en Jamai Loman braken in 2003 door, toen Jamai de allereerste editie van Idols won en Jim Bakkum verliezend finalist werd. De twee trokken een hele tijd met elkaar op, maar door de jaren heen verwaterde het contact totaal… Tot nu!

Jim Bakkum gaf een paar jaar geleden aan hij absoluut geen ruzie had met zijn Idols-collega, maar dat ze gewoon uit elkaar waren gegroeid. De twee waren na Idols heel vaak samen te zien, en op een gegeven moment hadden ze er geen zin meer in om als Peppi en Kokki altijd samen te verschijnen. Ze vonden elkaar natuurlijk aardig, maar ‘Jim en Jamai’ was géén duo-act.

Van ruzie was geen sprake, maar beide Idols ontwikkelden een succesvolle carrière. Jamai als musicalartiest en presentator, en Jim als (musical)acteur.

Article continues after the ad

Iedereen vond het enorm jammer dat de twee geen enkel contact meer hadden, en… dat vonden ze zelf ook! Jim en Jamai postten op Instagram een foto van zichzelf! 2020 topjaar!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Terug naar het begin. En op naar mooie dingen in de toekomst! 💙 @JamaiLoman

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum) op

Reünie van Jim en Jamai!

“Terug naar het begin, en op naar mooie dingen in de toekomst”, meldt Jim. Jamai reageert op zijn Instagram-pagina met: “Mooie herinneringen, nog mooiere toekomst!” Wat de twee precies aan het doen zijn is niet bekend, maar het lijkt erop dat ze samen plannen smeden voor een comeback! Gaan ze samen een nummer opnemen? Maken ze plannen voor een musical? We weten het niet, maar we zijn blij dat ze weer met elkaar praten!

Heel véél BN’ers zijn dat, trouwens! Chantal Janzen reageert plagend met “SJIM en SJEMAI!”, terwijl Kim-Lian van der Meij gewoon blij is vanwege het tafereel: “This makes me smile!”