Zachte heelmeesters maken stinkende wonden, maar té strenge heelmeesters maken je misschien wel dood! Check de laatste trailer van de nieuwe Netflix-serie Ratched.

In Ratched leren we de achtergrond kennen van de psychiatrisch verzorger annex beul uit de beroemde film One Flew Over The Cuckoo’s Nest. Mildred Ratched (Sarah Paulson) wordt op jonge leeftijd bij haar ouders weggehaald, en deze wreedheid wentelt ze af op de patiënten onder haar zorg. Zelfs haar collega’s vinden Mildred nietsontziend, maar durven er al snel niets meer over te zeggen. Yikes!

Ratched op Netflix

Ratched gaat aan het werk in een experimentele inrichting, waar veel onderzoek wordt gedaan naar het uitvoeren van lobotomiën: oftewel het roeren met een priem door een gedeelte van de hersenen, waardoor sommige stoornissen konden verdwijnen.

Article continues after the ad

Hoewel deze wrede techniek soms hielp, maakte deze de gevallen vaak nog erger, en werd het uitvoeren van een lobotomie vrij snel weer gestopt. We krijgen het idee dat zuster Ratched er tóch een paar gaat uitvoeren, of mensen het nu willen of niet. Dit is een nachtzuster die je in elk níet moet vragen om iets aan de pijn te doen!

Ratched wordt geproduceerd door American Horror Story-bedenker Ryan Murphy (die speciaal hiervoor naar Netflix vertrok). De horror/zwarte comedyserie is vanaf 18 september te zien op Netflix. Dit verschijnt er nog meer de komende maand!