De hoeveelheid films en series rondom de Teenage Mutant Ninja Turtles is niet meer op twee handen te tellen. Toch denkt Hollywood dat er nog ruimte is voor een reboot!

Scoop

Het is alweer drie (3!) jaar geleden dat de Teenage Mutant Ninja Turtles de bioscopen onveilig maakten. Hoog tijd voor een reboot, moet een studiobaas hebben bedacht in zijn oneindige wijsheid. En zo kan het gebeuren dat komend jaar de opnames van start gaan voor een gloednieuwe live-actionfilm met de vier gemuteerde schildpadden in de hoofdrol. Variety sprak de producenten op de Critics Choice Awards en had de scoop!

Article continues after the ad

 

Familie

Het goede nieuws: producers Andrew Form and Brad Fuller tekenden eerder voor A Quiet Place. En het duo gaat zelfs zo ver om de Turtles te vergelijking met hun waanzinnig succesvolle horrorhit. “De Turtles en A Quiet Place hebben met elkaar gemeen dat ze uiteindelijk draaien om familie”, aldus Fuller. Een cast en een regisseur zijn nog niet aangetrokken, dus we geven deze reboot nog even het voordeel van de twijfel. Na Vanilla Ice en Megan Fox hebben we tenslotte wel even zin in een echt geslaagde Turtles-film!