Jennifer Lopez onthult dat ze samen met Will Smith een plannetje aan het smeden was om óók A Star Is Born te remaken. Het ging niet door en dat is misschien maar goed ook: de Bradley Cooper en Lady Gaga-versie was er anders waarschijnlijk nooit gekomen!

Om te zeggen dat we hiermee een kogel ontweken is misschien een beetje overdreven. J-Lo, die vanaf volgende week in de gloednieuwe comedy Second Act schittert, is een populaire zangeres die een aantal knallers op haar naam heeft staan. Maar toch: check haar IMDB-pagina en de eerste film die je ziet is Gigli. Just saying…

In een interview met Extratv vertelt Lopez over de mislukte plannen:
 


Will Smith

Het was zeker tof geweest om de combinatie met Will Smith te zien. Dan veranderde A Star Is Born van hoofdpersonen: geen drugsverslaafde countryster Jackson Maine, maar een rappende superster die J-Lo beroemd maakt?

Golden Globes verzamelen!

Anyway: we moesten het doen met de Lady Gaga en Bradley Cooper-versie en dat vond niemand erg. Sterker nog: A Star Is Born groeide uit tot een commerciele en kritische monsterhit. Ally en Jack stalen onze harten. Resultaat? 5 Golden Globe-nominaties! Bradley Cooper regisseerde de film ook en krijgt voor zijn debuut als regisseur meteen een nominatie. 

Article continues after the ad

In the sha-ha, sha-ha-low

We grijpen dit moment maar al te graag aan om Shallow er nog een keer bij te pakken. Dit opzwepende nummer, naast tranentrekker I'll Never Love Again één van de toppers, maakt namelijk óók kans op een Globe. Reken ook gerust op een Oscar-nominatie!