De celebs van Hollywood hebben weleens spijt omdat ze 'nee' zeiden tegen een rol, maar sommige van deze tattoos... daarvan kun je je ook afvragen of de eigenaar er over 20 jaar nog blij mee is. Deze acteurs en actrices zeiden 'ja' tegen hele bijzondere tattoos. Maar, ze kunnen er zelf vaak ook om lachen. Wat vind jij ervan?

Article continues after the ad

Jessica Alba

'I have a tramp stamp...' geeft Jessica Alba ruiterlijk toe bij The Late Night Show with James Corden. Je weet wel, van carpool karaoke. Wij wisten niet dat het zo heette, een tattoo boven je bilnaad, maar tramp stamp is vanaf heden ons favoriete woord. Alba geeft aan dat het net uit was met haar vriendje, en dit was een impulsieve fix voor haar gebroken hart. Naja, je weet wat ze zeggen: beter een strik boven je bilnaad dan een... oh wacht, dat is geen spreekwoord. 

 
 

Ben Affleck

Ja, Ben Affleck heeft een enorme tattoo op zijn rug. Zou je niet denken. Het is een veelkleurige feniks. Dat is zo'n vogel-gevaarte uit onder andere de Griekse mythologie. De feniks staat voor wedergeboorte, wederopstanding... Dat soort zaken. En weet je wat ze deden toen het ding er zat? Aan z'n ex, Jenny from the block, vragen hoe zij nou over zijn nieuwe tattoo dacht. Serieus?  (Ben Affleck was trouwens een kindsterretje, wist je dat?). Maar ze heeft wel een punt, hij is nogal eh... enorm kleurrijk. 

 

Angeline Jolie

In het rijtje mag tattoo-queen Angelina Jolie niet ontbreken. Als een van de eerste Hollywoodsterren liet ze tattoos zetten die ze gewoon liet zien aan de wereld. Jolie heeft een enorme draak op haar rug, en die ziet er helemaal niet verkeerd uit. Maar de klassieke tattoo misser die ze heeft gemaakt is de tattoo op haar arm. Is het een tribal? Nee. Is het 'Geitenneuker' in het Chinees? Nope. Het is de naam van haar -inmiddels- ex, Billy Bob Thornton. Kreeg ze spijt? Tuurlijk. Inmiddels is de tattoo gelazerd en vervangen door de namen van al haar 145 kinderen. Het was een lelijk ding ook anyway. Ook haar ex vragen ze naar de nieuwe tattoo die Jolie nam met haar nieuwe hubby. Billy Bob heeft terecht zoiets van 'dude! Dat is 200 jaar geleden!'

 

Brad Pitt

Angelina en Brad waren natuurlijk een behoorlijke tijd samen en dan neem je wat eigenschappen van elkaar over. Zoals de gewoonte van Angelina om tattoos te nemen. Samen gingen ze volledig in Branjelina-stijl naar een Tibetaanse monnik om zich met dezelfde inkt te laten tatoeëren. Een paar maanden later was de relatie geklapt, maar aangezien ze 267 kinderen hebben samen zullen ze in veel opzichten nog lang verbonden zijn. Die tattoo kan er dan ook nog wel bij. Maar misschien was het over 10 jaar achteraf gezien niet zo'n best idee. 
 
 
 

Kirstie Alley

Kirstie Alley had haar grote succes met Look Who's Talking. Sindsdien heeft ze ups en downs in haar carrière, en in haar privéleven. Ze heeft nogal een wispelturig karakter, dat is inmiddels wel duidelijk. En dan laat je een tattoo zetten tijdens een televisieshow van Ellen. Zeg nou eerlijk Kirstie, was het niet een beetje een matig geënsceneerd persmomentje? Gelukkig is het een kleintje... 

 

Charlize Theron

De Zuid-Afrikaanse, bekend van vele films zoals Mad Max: Fury Road, Monster en The Italian Job, heeft twee ieniemini tattoos. Eén van een goudvis ('Koi Karper' volgens experts, maar wij vinden het een goudvis) en één van een klein bloempje. Ze zien er uit alsof ze er al jaren zitten, maar er is weinig bekend over het waarom en hoe van de tattoos van Theron. Maar het bleef bij die twee kleintjes, dus het is niet echt haar ding, lijkt.