Na acht jaar, ontelbaar veel moorden en liters bloed zitten de opnames van het allerlaatste seizoen van The Vampire Diaries erop. It's a wrap voor seizoen 8.

Article continues after the ad

Huilen geblazen

Het laatste seizoen, dat opgenomen werd in Atlanta, belooft prachtig te eindigen. "We moesten allemaal huilen toen we het perfecte einde bedachten", vertelde The Vampire Diaries-showrunner Julie Plec onlangs in een interview. 

Snik

De cast deelde via social media verschillende foto's vanaf de set. Met een traan en ook een hoop taart werd er afscheid genomen van het vertrouwde Mystic Falls. 

Spoiler alert!

Niet verder lezen als je nog niet helemaal bij bent, maar seizoen zeven eindigde met Stefan en Caroline die weer bij elkaar kwamen en het leven van Bonnie werd gered. Enzo en Damon werden slachtoffer van "het ultieme kwaad' en zijn daardoor "vrolijk" aan het moorden.

Kers op de taart

Het achtste en laatste seizoen van The Vampire Diaries, dat volgens producent en schrijver Kevin Williamson de kers op de taart van alle mythologie in Mystic Falls wordt, begint in Amerika in de herfst van dit jaar. Wanneer wij het te zien zullen krijgen, is nog niet duidelijk.