Erik de Vogel

Erik de Vogel speelt al jáááren de soap-schurk der schurken in Goede Tijden, Slechte Tijden, maar... gaan we 'Ludo Sanders' nu een keertje terugzien in een ander programma? Als we weekblad Privé mogen geloven, zit Erik mogelijk in het nieuwe Wie is de Mol?-seizoen!

Article continues after the ad

De doodverklaarde Ludo zit al een paar weken niet meer in GTST. Het is nog altijd onduidelijk of Erik slechts een tijdelijke soap-break doet óf dat hij voorgoed de serie heeft verlaten. Dat laatste lijkt ons gekkenwerk - GTST zonder Ludo is toch geen GTST?! Volgens Privé lijkt het toch echt een - godzijdank - tijdelijke break, mogelijk vanwege een heel bijzonder tv-uitstapje!

Erik in Wie is de Mol?

Een tijdje geleden dook er een aantal namen op van potentiële nieuwe Wie is de Mol?-deelnemers. Eriks naam gonsde toen ook al vaag rond. Privé maakt het niet per se concreter, maar we moeten toch even met jullie delen wat het weekblad vandaag in zijn nieuwe editie stopte. Zo meldt het blad van roddel-Gandalf Evert Santegoeds dat Erik en zijn vrouw Caroline de Bruijn (Janine in GTST) ooit hebben aangegeven dat ze mogelijk ooit sámen de show gaan verlaten. Dus niet Erik in zijn eentje.

Erik de Vogel en Caroline de Bruijn.

Hilversums gefluister

Oftewel: dit is niet het moment dat Erik GTST definitief gaat verlaten, zo betoogt Privé. "Er lijkt dan ook iets anders aan de hand te zijn. En dat nieuws wordt in Hilversum alleen nog maar gefluisterd - Erik zou te zien zijn in het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? en om die reden enige tijd vrijaf hebben gekregen van GTST..." Hmmm... we zetten 'm op de lijst! Daarover gesproken: er is in ieder geval al één potentiële Wie is de Mol? 2021-kandidate die deelname ontkent, dus the game is on!

Lees hier meer over de mogelijke opnamelocatie van WIDM 2021.