Er doen momenteel de wildste geruchten de ronde over de uit de hand gelopen The Voice-ruzie tussen coaches Lil' Kleine en Anouk. Veruit de bizarste theorie is toch wel dat de 'ruzie' een publiciteitsstunt is van RTL 4 om het nieuwe seizoen van de talentenjacht een boost te geven. 

Article continues after the ad

Het is een gedachte die veel kijkers blijkbaar toch hebben, zo beschreef De Telegraaf gisteren. De krant noemt het 'een scenario dat rondzingt'. "Dit nieuws kwam nét in de week van de start van seizoen tien naar buiten. En dan zit je toch heel anders te kijken naar de show."


Anouk en Lil' Kleine

Recent kwam naar buiten dat de coaches niet meer door één deur kunnen na een fikse ruzie tijdens de opnames van The Voice of Holland. RTL bevestigde dit. Sterker nog: ze zouden ook daadwerkelijk hebben gevochten met elkaar. Een 'bitchy' opmerking van Anouk zou hier de aanleiding voor zijn geweest. "Dus wordt het de komende weken zoeken naar de opmars die leidde tot de klaarblijkelijk explosieve sfeer", schrijft de krant. "Wanneer begonnen de irritaties? Of vloog de vlam ineens in de pan? Zoveel vragen, geen antwoorden."
 

Excuses Lil' Kleine

Shownieuws wist gisteren dan weer te melden dat het momenteel weer goed zit tussen Anouk en Lil' Kleine. Waarom? Hij zei sorry. "Gelukkig is de strijdbijl inmiddels begraven, nu Lil’ Kleine zijn excuses heeft aangeboden aan Anouk."
 

The Voice of Holland - dat knallend van start ging - is elke vrijdag om 20:30 te zien op RTL 4.