Het is geen geheim dat RTL Late Night kampt met dramatische kijkcijfers. Maar de omroep heeft nog een troef achter de hand!

Al sinds de eerste uitzending verkeert RTL Late Night met Twan Huys in zwaar weer. De opvolger van Humberto Tan moest het programma nieuw elan geven, maar de kijkcijfers liepen al snel van kwaad tot erger. Gisteravond kwam er echter hulp uit onverwachte hoek!

Article continues after the ad

Diva

Niemand minder dan Patty Brard schoof aan het praatprogramma. Daar presenteerde ze de eerste editie van De Week van Patty. In deze gloednieuwe rubriek bespreekt de diva de gebeurtenissen in de media van de afgelopen week. Zo kwamen gisteren onder meer de transfer van Arie Boomsma van Net5 naar de EO en de prestaties van het Nederlands elftal in de wedstrijd tegen Duitsland aan bod.

Voorspelling

De gok van RTL lijkt zich uit te betalen, want de uitzending van gisteravond wist 747.000 kijkers aan zich te binden. Daarmee was de talkshow goed voor een dertiende plek in de Kijkcijfer Top 25. Ter vergelijking: met uitzondering van woensdag (439.000 kijkers) wist het programma de kijkcijfer Top 25 deze week niet eens binnen te dringen. LaBrard mag dan ook vanaf deze week iedere vrijdag aanschuiven. Onze voorspelling: voor 2019 wordt RTL Late Night met Patty Brard aangekondigd!