In 2010 namen we afscheid van Lost. Maar het heeft er alle schijn van dat er gewerkt wordt aan een comeback van de cultserie!

Schijnwerpers

Het is alweer bijna tien jaar geleden dat de spraakmakende finale van Lost te zien was. Maar vandaag staat deze serie van J.J. Abrams (Star Wars: The Force Awakens) weer helemaal in de schijnwerpers. Karey Burke, het nieuwe hoofd van televisiezender ABC, hield namelijk een persconferentie die opende met een aantal fragmenten uit de grootste seriesuccessen van de zender. De compilatie begon met een fragment uit Lost. Niet verwonderlijk vroeg een journalist van Deadline of we daar misschien iets achter moeten zoeken!

Article continues after the ad

 

Bobo

De reactie van Karey Burke stemde in ieder geval hoopvol. “Dat klopt. Lost zou echt een reboot zijn die ik heel graag zou willen zien”, zo antwoordde de televisiebobo. Als Burke er iets over te zeggen heeft, laat een doorstart van Lost dus niet al te lang meer op zich wachten. En aangezien zij het nieuwe hoofd is van de televisiezender, hebben we alle reden om aan te nemen dat zij er iets over te zeggen heeft!