Georgina Verbaan en Maartje Wortel

Eind vorig jaar verloor actrice Georgina Verbaan haar hart aan schrijfster Maartje Wortel, maar is deze romance inmiddels als een nachtkaars uitgegaan?

Article continues after the ad

De laatst nog in 'opspraak' geraakte KLEM-ster en haar Maartje deden samen verschillende rode lopers aan en poseerden voor een stijlvolle Vogue-shoot. Oftewel: hartstikke aan! Shownieuws komt nu met een (nog niet bevestigde) scoop: ze zouden niet meer bij elkaar zijn...

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

Een bericht gedeeld door Georgina Verbaan (@gverbaan) op

 

Over en uit tussen Georgina en Maartje?

"Het lijkt erop dat actrice Georgina Verbaan en Maartje Wortel een punt achter hun relatie hebben gezet", schrijft Shownieuws vandaag. "De twee hebben al dagenlang niks meer van elkaar geplaatst en volgen elkaar niet meer op social media." En, oké: voor iemand die vaak foto's plaatste van haar geliefde, is dat misschien wel een hint. Al heeft Georgina zelf - en dat is toch wel een belangrijke disclaimer - nog niet gereageerd op deze bewering van Shownieuws.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Georgina Verbaan (@gverbaan) op

 

Anonieme tipgevers

Dat ze elkaar niet meer volgen is tot daaraan toe. Het programma komt echter met meer 'bewijs'. "Ook heeft Shownieuws meerdere tips binnengekregen dat ze uit elkaar zouden zijn..." Nou, wordt ongetwijfeld vervolgd!