Duncan Laurence bij Top 40 Awards

Dit voorjaar onthulde Duncan Laurence dat hij tot over zijn oren verliefd is. “Ik ben heel gelukkig in de liefde”, verklapte de winnaar van het Eurovisie Songfestival 2019. Duncan wilde echter nog niet kwijt aan wie hij zijn hart verloren had. In een video op de Instagram-pagina van de artiest kregen we echter mogelijk een glimp te zien van Duncans nieuwe liefde. Shownieuws sloeg aan het puzzelen en ontdekte dat het zou gaan om ene Jordan uit het Verenigd Koninkrijk!
 

Verjaardag

Op de Instagram-pagina van deze Jordan duikt Duncan inderdaad regelmatig op. En de bijschriften bij de kiekjes suggereren inderdaad dat de band tussen het tweetal meer is dan alleen vriendschappelijk! “Een gelukkige verjaardag voor de liefste en meest oprechte persoon die ik ken. Ik houd ervan om met je lachen… Ik houd ervan om alles met je te doen”, schrijft deze Jordan bij bovenstaande foto, gedeeld op de verjaardag van Duncan.
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌻❤️🥰

Een bericht gedeeld door Jordan Garfield (@jordandelivers) op


Hartjes

De nieuwste foto waarop de vermeende geliefden samen poseren is dit weekend genomen. Deze wordt de liefde niet geuit via woorden, maar via emoticons. En de hartjes lijken in dat opzicht boekdelen te spreken… Duncan zelf houdt zijn kaarten op Instagram echter nog even tegen de borst!

Article continues after the ad