Wie is de Mol? 2020

Hebben de Wie is de Mol?-makers, die laatst nog in de fout leken te gaan, per ongeluk de Mol van deze jubileumeditie onthuld? Molloten denken haast zeker te weten dat het nu nog maar tussen twee BN'ers gaat. Oh hemel...

Article continues after the ad

Moeten we nu wéér onze punten herverdelen? Nou... dat is echt afhankelijk van hoezeer je in de hint hieronder gelooft. Die zou je mogelijk kunnen helpen nu de finale - die ook dit jaar weer in de bioscopen wordt vertoond - steeds dichterbij komt. Oké, houd je vast: daar gaan we. 

Jeroen of Peggy is de Mol?!

Wij hebben inmiddels zó'n last van Wie is de Mol?-hysterie, dat we haast overal een hint in zien. Toch lijkt onderstaande foto, geplaatst door Wieisdemolhintsnl, weer su-per-geloofwaardig. Vind je het allemaal net iets te vaag? Check dan deze lijst met de allerbeste hints en theorieën! Goed, snel door naar dé nieuwe hint. Kijk maar eens naar de foto hieronder, daaruit zou kunnen blijken dat we alleen nog maar op Jeroen of Peggy hoeven te focussen.

 

De oranje broek

Zoals je hierboven ziet - en ook in de comments onder de post - zijn Molloten ervan overtuigd dat de Mol zich stiekem achter presentator Rik opstelde in dit promo-shot. De vervaagde persoon in de achtergrond lijkt een oranje broek te dragen. En zoals het account in de vervolgfoto's laat zien: we hebben dit seizoen twee kandidaten gezien met zo'n opvallende oranje broek. Jeroen én Peggy. We denken ook het jasje van Jeroen (en dan vooral die witte kraag) te zien dus... ons gevoel zegt Jeroen. Maar als één van die twee nu even afvalt in de komende aflevering, kunnen we vol op de ander gaan! 

Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20:30 uur te zien op NPO 1.