Neem dit nieuws met een flinke scheut zout maar Wie Is De Mol?-fans hebben de allereerste naam voor de nieuwe editie te pakken!

Althans, dat denken ze. Het zit zo: de officiële WIDM-pagina postte gisteren een nogal cryptisch filmpje waarin we slechts het woord 'bijna' voorbij zien flitsen. Hmm...
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bijna #widm #wieisdemol

A post shared by Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) on

Niets bijzonders, zou je denken. Nee: niet waar! 'Bijna' is namelijk ook een anagram voor de voornaam van een bekende Nederlandse comedian. Hussel de letters maar eens door elkaar.

Eerste naam

Inderdaad: Najib ('Bijna') Amhali. Zou hij de eerste deelnemer zijn? Onderstaande twitteraar weet het in ieder geval zeker.
 

Article continues after the ad

Geruchten

Dit is niet het eerste gerucht rond de nieuwe reeks Wie Is De Mol?, voor het eerst gepresenteerd door Rik van de Westelaken (zoals je weet zit Art Rooijakkers momenteel bij RTL).

Jamai Loman stond eerder nog aan kop in de geruchtenlijst maar dit was een pijnlijk misverstand, zo bleek later. Jamai was een tijd lang niet op sociale media actief en dat deed 'ie niet omdat ie voor WIDM op reis was - hij had ernstige nierproblemen.
 


Wie Is De Mol? 2019 begint op zaterdagavond 5 januari.

UPDATE: We kunnen alvast verder puzzelen met de volgende teaser: 
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#widm #wieisdemol

A post shared by Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) on