Het is alweer ruim twee weken geleden dat de Boer zoekt Vrouw-reünie te zien was. De makers van het tv-programma vonden het zodoende wel weer eens tijd om te kijken hoe het nu met de deelnemende boeren gaat. Wij lichten het interview met Geert Jan voor jullie uit! Is hij alweer aan het daten?

Geert Jan laat pottenkijkers graag schrikken

Geert Jan vertelt in het interview dat er plots allemaal mensen voor zijn poort staan om een glimp van hem op te vangen. Gelukkig is de Boer zoekt Vrouw-deelnemer best bereid tot een praatje. Hij vindt het echter ook heel leuk om hen te laten schrikken! Daar moet Geert Jan echter wel een beetje mee uitkijken… Misschien jaagt hij zijn droomvrouw wel weg!

BzV-deelnemer ontvangt weer zakken post

Na de laatste Boer zoekt Vrouw-aflevering konden er opnieuw brieven worden geschreven. Geert Jan geeft aan dat er al heel veel brieven binnen zijn gekomen en dat het einde nog niet in zicht is: “Echt een paar per dag! Ik vind het heel mooi en heel warm dat mensen dat gedaan hebben.” Hij wil de briefschrijvers en Instagram-volgers bedanken, maar benadrukt ook dat het nu wel genoeg is. Het is zoveel moeite om alles te beantwoorden én sommige vrouwen willen ook geen “nee” horen!

Article continues after the ad

Geert Jan is nóg niet aan het daten

Ook de vasthoudende dames hebben tot op heden echter nog geen succes behaald bij Geert Jan. De Boer zoekt Vrouw-deelnemer is namelijk nog niet aan het daten. Uitspraken over de toekomst doet hij echter niet: “Als je het me bij wijze van spreken over een paar weken zou vragen zou er misschien iets veranderd kunnen zijn, maar nu niet. Maar als er nieuws komt dan horen jullie het!” Daar houden we deze ‘ouwe snoeperd’ graag aan!