Iron Fist is nu niet bepaald de best ontvangen Marvel-serie op Netflix. Maar dat houdt de streaming-gigant niet tegen om een nieuw seizoen te produceren met deze superheld!

Article continues after the ad

Superheld

De Netflix-serie Iron Fist wordt met tenminste met één seizoen verlengd. Jeph Loeb, het hoofd van de tv-divisie van Marvel, maakte dat bekend op de San Diego Comic Con die dit weekend plaatsvond. Ook lichtte Loeb alvast een klein tipje van de sluier op wat Danny Rand in het tweede seizoen te wachten staat. De superheld gaat namelijk samenwerken met Misty Knight, de rechercheur die we al eerder zagen in de Marvel-serie Luke Cage.

Elektra

Het nieuws is best opvallend, omdat Iron Fist zowel door critici als fans matig is ontvangen. Dat is Netflix blijkbaar ook niet ontgaan, want voor het tweede seizoen is wel een andere showrunner aangetrokken: Raven Metzner. Hij werkte eerder aan series als Sleepy Hollow en schreef de Marvel-film Elektra uit 2005. Voor Iron Fist terugkeert in zijn eigen show, bundelt hij in augustus de krachten met Daredevil, Luke Cage en Jessica Jones in de Netflix-serie The Defenders!