Iris de Hond reageert op affaire

Begin oktober kwam het nieuws naar buiten dat Iris Hond in het verleden een kortstondige affaire met Marco Borsato heeft gehad. Na maanden van stilzwijgen heeft de pianiste nu in de Privé op dit nieuws gereageerd.

Article continues after the ad

Iris Hond is in de Privé erg openhartig over de situatie van 10 jaar geleden. “We konden goed met elkaar praten in een periode waarin het in ons beider leven ontzettend moeilijk liep. Ergens in dat contact is het toen verder gegaan dan we vooraf hadden gedacht. Dat had niet moeten gebeuren, maar we kunnen het niet meer terugdraaien. We hebben erkend wat er is gebeurd en benadrukt dat het kortstondig was.” De pianiste laat duidelijk weten dat het nooit de intentie was er iets langdurigs van te maken.

Marco Borsato

Marco Borsato gaf al eerder toe dat het gerucht van hun affaire deels waar was. "In die tijd, inmiddels zo’n tien jaar geleden, is er inderdaad een vriendschap geweest die verder ging dan ik had voorzien. Deze situatie was echter van zeer korte duur. Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren", zo valt nog altijd op zijn Instagram te lezen. 

Kort contact

De twee hebben elkaar daarna lange tijd niet gezien of gesproken, maar toen het nieuws van hun affaire naar buiten kwam, kwam daar weer even verandering in. "Het was prima om hem even te spreken. Even polsen hoe de ander ervoor stond en checken of we beiden oké waren", verklaart Iris.