In Downrange heeft een sadistische scherpschutter het voorzien op een aantal studenten. Wat volgt is een gruwelijk kat-en-muis-spel...

Article continues after the ad

Klapband

Een aantal studenten rijden door het Amerikaanse platteland, wanneer ze plotseling op een afgelegen weggetje een klapband krijgen. Als ze de band controleren, komen ze erachter dat er een kogel in zit. Al snel blijkt dat een sluipschutter zich schuilhoudt in de bossen die het gemunt heeft op de studenten. En deze sadistische moordenaar is niet van plan om zijn slachtoffers zomaar te laten gaan. Onder de verzengende zon ontstaat een strijd op leven en dood tussen de jager en zijn prooi.

Sterke maag

Downrange is een even intense als bloederige survival-horror die zich afspeelt op slechts enkele tientallen vierkante meters. Horrorfans met een sterke maag worden getrakteerd op een aantal bijzonder kledderige kills en een grimmige finale die niet zou misstaan in een 80s slasher. De regie is in handen van Ryuhei Kitamura, die eerder tekende voor de al even ongezellige Clive Barker-verfilming The Midnight Meat Train.

Downrage verschijnt deze week op de Amerikaanse horrorstreamingzender Shudder. Helaas is nog niet bekend of de film ook op korte termijn in Nederland te zien zal zijn.