Sebastian Stan in The Falcon and the Winter Soldier

Sebastian Stan is een dikke hit in de nieuwe Marvel-serie The Falcon and the Winter Soldier. Op Instagram maakt de acteur óók furore! The Winter Soldier showt zijn blote billen en fans krijgen er geen genoeg van.

Naast Bucky Barnes in het MCU speelt Stan natuurlijk in nog meer films. Om zijn nieuwe dramafilm Monday te promoten toont de acteur zijn gebeeldhouwde marmeren billen!

 

Article continues after the ad

De bips van The Winter Soldier trok een flink publiek! De acteur kreeg er in amper een dag ruim 1,5 miljoen ‘likes’ mee.

The Falcon and The Winter Soldier

Binnenkort ontdekken we hoe de spectaculaire avonturen van Falcon en Bucky Barnes aflopen. Over een tweede seizoen van de spectaculaire actieserie is helaas nog niets bekend. Stan weet er in elk geval niets van. “Zoals altijd weet ik niet wat de volgende stap is. Misschien dat Robert Downey Jr. dat soort dingen vroeger hoorde.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Mochten de plannen voor seizoen 2 er toch komen, dan twijfelt hij geen seconde. “Ik doe alles voor Kevin Feige, het maakt niet uit wat. Maar als dit het eindstation is ben ik nog steeds enorm trots.”