Virginia van Eck

It’s official, en iedereen mag het weten. Een paar dagen geleden postte Virginia nog een liefdevolle foto met haar nieuwe liefde Mandy en nu maken ze het (opnieuw via Instagram) echt officieel! 

'Namens Mandy en mij'

In een korte tijd kan er veel gebeuren. Virginia is hopeloos verliefd op Mandy, maar officieel was het nog niet…tot nu! Ze verandert haar Instagram bio, post nog een foto met haar nieuwe liefde en verandert ook haar profielfoto naar een foto met haar nieuwe vlam. Als het nu niet duidelijk is... "Na alle drukte en alle reacties willen wij iedereen bedanken voor de leuke en lieve berichten! Lieve volgers vrienden familie mensen dank jullie wel namens Mandy en mij", schrijft ze onder haar bedankberichtje. Je ziet hem hieronder:

Ontmoeting in het ziekenhuis

De twee ontmoetten elkaar vlak voor hun gastric bypass-operaties. Dat hoor je ook niet elke dag. "Zij onderging haar maagverkleining drie dagen voordat ik aan de beurt was. Het klikte uiteindelijk zo goed, dat er meer uit kwam dan alleen een vriendschap", vertelde Virginia onlangs nog aan Privé. "Tussen Peter Jan en mij boterde het ondertussen al langer niet, maar we gingen toch altijd door omwille van de kinderen. Deze verliefdheid maakte het echter makkelijker de knoop door te hakken." 

Article continues after the ad

Van Peter Jan Rens naar Mandy

Het nieuws stond er vol mee, de relatiebreuk tussen Peter Jan Rens en Virginia na ruim 13 jaar. Alhoewel ze eerst nog bleven volhouden van niks te weten, kon Virginia haar liefde voor de 28-jarige Mandy niet langer verbergen en gaf ze toe dat er een einde was gekomen aan haar relatie met Peter Jan Rens. Ze hebben in hun relatie van 13 jaar, 2 kinderen samen gekregen. Ook nieuwe partner Mandy komt uit een hetero-relatie en heeft al kinderen met haar vorige man. Dat wordt een drukke kerst...