Insidious Patrick Wilson Josh Lambert

Hoera! Zojuist is officieel bevestigd dat er een vijfde Insidious-film in de maak is! We zien Patrick Wilson terug in de rol van Josh Lambert. Dat is echter niet de enige taak van de acteur: hij kruipt ditmaal namelijk ook achter de camera!

10 jaar na Insidious: Chapter 4

Vandaag vierde horrorhuis Blumhouse Productions hun eerste BlumFest. We hoopten al op wat smakelijke aankondigingen en worden tot dusver niet teleurgesteld. Zo werd namelijk bevestigd dat we ons mogen verheugen op Insidious 5! Details zijn helaas nog schaars, maar we kunnen je al wel vast vertellen dat deze film zich 10 jaar na zijn voorganger afspeelt. Zodoende begint Dalton Lambert (Ty Simpkins) net aan zijn studie.

Patrick Wilson voor en achter camera

Extra leuk is dat dit vijfde deel in de Insidious-reeks ook het regiedebuut van hoofdrolspeler Patrick Wilson (Josh Lambert) wordt. Hij is dus niet alleen te zien in de film, maar zal deze ook regisseren. En daar is ie (via ComingSoon) blij om: "Ik ben vereerd en blij om aan het roer van de volgende Insidious-film te staan, waarin we te zien krijgen hoe de Lamberts dealen met alles wat ze meegemaakt hebben en de consequenties daarvan.”

Article continues after the ad

Releasedatum Insidious 5

Insidious: Chapter 5 moet in 2022 in de bioscoop draaien. Met andere woorden: dat duurt nog wel effe… Zodoende wijzen we jullie ten slotte graag op wat horrorfilms die je nu al kunt zien! Dit zijn bijvoorbeeld de 25 beste horrorfilms ooit gemaakt én deze 10 pareltjes kun je nu gewoon kijken op Netflix.