Monique Westenberg

Weekblad Story is weer eens in de familievete van de Hazesjes gedoken en vraagt zich af of het ooit nog goedkomt tussen Rachel Hazes en Monique Westenberg.

Article continues after the ad

Aanleiding? Rachel, die een tijdje terug in RTL Boulevard liet weten dat ze 'niet zoveel heeft met Monique'. "Wordt Monique Westenberg, de grote liefde van André Hazes, andermaal de verbindende factor binnen de compleet geïmplodeerde Hazes-clan?", vraagt het blad zich af. "Of betekent haar triomfantelijke terugkeer juist het fatale duwtje het ravijn in voor wat ooit de meest hechte familie in showbizzland was?"

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Even frisse wind er doorheen 🙏🏼

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes) op


Monique en Rachel

André en Monique wilden niet reageren op de uitspraken van Rachel. Dus we weten simpelweg niet hoe die erover denken. Story lijkt het wél te weten. "Die uitspraak (in Boulevard, red.) zou wederom voor een conflict binnen de familie Hazes hebben gezorgd", weet het blad, dat zich baseert op bronnen binnen het Hazes-kamp. "Insiders weten dat er nog wel contact is tussen André en zijn moeder, maar dat die relatie onder druk staat door de allesbepalende invloed van Monique op het leven van de zanger – boze tongen schamperen dat ze nog nét niet het ondergoed van André klaarlegt als hij zich aan het eind van de ochtend thuis aankleedt."

Hoe nu verder?

Een paar jaar geleden zorgde Insta-koningin Monique er hoogstpersoonlijk voor dat André en zijn moeder weer in contact kwamen. Zit zo'n verzoening er nu weer in, maar dan... met haar en Rachel? Dat blijft onduidelijk. Het blad schrijft in ieder geval dat Monique 'de enige is waar André werkelijk naar luistert'. "Monique moet daardoor ook beseffen dat zij de enige is die ervoor kan zorgen dat de verhouding met zijn moeder niet verslechtert. Maar kan ze het opbrengen die rol nog één keer op zich te nemen, of vindt ze het wel goed zo? Monique heeft niet gereageerd op een verzoek van Story om deze vraag te beantwoorden."