Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder

Een 'gezamenlijke vriendin' van Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau verklapt aan Weekblad Weekend dat 'Yo' het niet ziet zitten om weer een relatie aan te knopen met 'Wes'.

Article continues after the ad

Dat staat in de nieuwe editie van het magazine met daarbij de sensationele kop 'Yolanthe KLAAR met Wesley'. En daarmee spreekt deze 'insider' weer een andere 'ingewijde' tegen: laatst stond er in Weekend-concurrent Story dat het ex-showbizzkoppel weer aan het daten is geslagen. Privé zegt zelfs dat ze weer samenwonen. Ja, wat is het nu?! 

Helemaal klaar mee

Deze gezamenlijke vriendin claimt dat Yolanthe een hereniging niet ziet zitten. "Wesley moet vooral niet te veel hoop hebben dat het straks allemaal weer goed komt. Ik krijg niet de indruk dat Yolanthe staat te springen om hem een tweede kans te geven", zo onthult de mysterieuze vrouw. "Zij is vooral bezig met het op de rit krijgen van haar eigen leventje samen met Xess. Zij zit helemaal niet te wachten op een verzoening, ze wil vooral rust."

Rust

Volgens deze vriendin zou Yolanthe nu juist geen rust hebben doordat Wesley in zijn biografie en daaropvolgende interviews steeds zegt dat hij haar zo waardeert en zinspeelt op een hereniging. "Zolang hij blijft zeggen dat hij haar terug wil en daarmee de scheiding tegenhoudt, heeft zij die (rust, red.) niet." Geruchten over een eventuele Wes en Yo-comeback zullen de komende tijd nog wel blijven rondzingen, maar volgens de Weekend-bron zal het allemaal wel loslopen. "Je moet natuurlijk nooit nooit zeggen, maar de kans dat zij bij hem terugkomt, is bijzonder klein."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Go where you feel the most alive 🌸

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op