Inge Schrama is tijdelijk niet in Goede tijden, slechte tijden te zien vanwege gezondheidsredenen. De actrice zit sinds 'een tijdje' thuis omdat ze lichamelijk op is, laat ze woensdag weten via een bericht op Instagram.

Article continues after the ad

Grens bereikt

"Plotseling geknakt. Te lang ging ik over grenzen heen. Grenzen die ik niet zag, of niet wilde zien", schrijft Inge. "Nu werk ik hard om beter te leren hoe ik niet alleen zorg voor mijn mooie, mooie gezin, maar ook voor mezelf. Ik weet dat ik hier niet alleen in ben, jij worstelt misschien ook. Wees dan zacht. Stop met veroordelen, begin met verzorgen."

Melissa Drost speelt Sjors

Eind mei werd bekend dat de rol van Inge’s personage Sjors Langeveld tijdelijk wordt gespeeld door Melissa Drost. Melissa is bekend van haar hoofdrol in de musical Soldaat van Oranje. Ook was de actrice te zien als Paulien in de film Rokjesdag, speelde ze in de serie Nieuwe Tijden en had ze een gastrol in de serie Weemoedt.

Zomercliffhanger

Boulevard meldde eerder dat Inge ook niet aanwezig was toen de jaarlijkse castfoto van Goede tijden, slechte tijden werd gemaakt. De foto met alle soapies bij elkaar wordt ieder jaar voor de zomercliffhanger gemaakt ter aankondiging van het volgende seizoen. Toen werd als reden gegeven dat Inge meer tijd voor zichzelf wil nemen. Wanneer Schrama terugkeert is nog niet bekend.