We hebben de afgelopen tijd genoten van de terugkeer van Martine Hafkamp in GTST, maar vanavond verlaat ze de populaire soapserie alweer. Haar afscheid zal echter niet onopgemerkt voorbij gaan!

Article continues after the ad

Stunt

De afgelopen drie maanden was Inge Ipenburg te zien als Martine Hafkamp, de soapbitch die ze al eerder speelde van 1990 tot en met 1994 en van 2003 tot 2005. Afscheid nemen is haar dus niet vreemd, maar vanavond kan haar afscheid zomaar definitief zijn. De actrice belooft dan ook een spectaculair vertrek uit de serie: “Het is best wel een stunt, die ik zelf voor het grootste deel heb gedaan. Echt waanzinnig.” Op de Facebook-pagina van RTL 4 geeft ze de fans alvast een voorproefje.

Fanatiek

Ipenburg heeft zelf ook genoten van haar terugkeer als Martine: “Het was te gek om weer eens met een groep mensen samen te werken. Ik had al een tijdje niet fanatiek aan een rol gewerkt en vroeg mij af of de passie er nog zou zijn. Ja hoor, honderd procent.” Wat er vanavond ook gebeurt, het is dus niet uitgesloten dat de actrice in de toekomst voor de derde keer een comeback maakt in GTST. In Meerdijk is tenslotte alles mogelijk!