De Bachelorette

Bachelorette Gaby Blaaser begon haar zoektocht naar de liefde met maar liefst 18 hunks. In de aflevering van gisteren streden de overgebleven hotties tot het bittere eind om wat quality time met Gaby. En dat werd beloond! Gaby Blaaser deelt voor de eerste keer in het programma een kus uit aan een gelukkige winnaar. 

Wie is de gelukkige?

De romantische dates van vorige week smaakten naar meer en opnieuw mogen een paar spierbundels met de Bachelorette mee op pad. Gaby zit letterlijk en figuurlijk in de wolken tijdens haar helikopterdate met Jethro. Maar toch is dit niet het intiemste momentje van de aflevering! Na een spannende strijd, die een beetje leek op een Mulan scène (I'll make a man out of you), gaat het team van Chester, Andreas en Joey er met de winst van door. De hoofdprijs? Wat één-op-één tijd met de Bachelorette herself. En het is Joey die daar vol gebruik van maakt! Tijdens hun intiem momentje bij het zwembad, pakt hij zijn kans en is de eerste zoen van dit seizoen een feit! Gaby krijgt die glimlach voorlopig niet van haar gezicht. 

Article continues after the ad

Afscheid

Jammer genoeg kunnen niet alle mannen door naar de volgende aflevering en nemen we afscheid van... Djago. In de spannendste rozenceremonie tot nu toe, omdat het tot op het einde totaal niet duidelijk was wie er naar huis gestuurd zou worden. Witte rooseigenaar Jordy ontglipt opnieuw op het nippertje aan de eliminatie en heeft volgende week een laatste kans zichzelf te bewijzen tijdens zijn één-op-één date met Gaby. Als dat maar goed gaat!

Elke woensdag verschijnt er een nieuwe aflevering van De Bachelorette op Videoland.