Imanuelle Grives

Nadat Eva Jinek de talkshowoorlog wist te winnen, kwam Imanuelle Grives aan het begin van de week langs om haar verhaal te doen. De actrice vertelde openhartig over het drugsdebacle en haar depressieve gevoelens. Daarna werd ze overladen met steunbetuigingen! Grives vindt dat lief, maar ziet zichzelf echter niet als held.

Imanuelle Grives veroordeeld voor drugshandel

Imanuelle Grives maakte begin van de week eindelijk haar comeback in de media. Aan tafel in de talkshow van Eva Jinek ging ze in op haar veroordeling voor drugshandel. Er was zeker kritiek, maar de meeste kijkers reageerden opvallend positief. Wat heet: Grives werd na de uitzending overladen met steunbetuigingen. Ze reageert nu zelf via social media: “Ik vind het lief dat ik zoveel steun en respect heb ontvangen vanuit allerlei hoeken. Een held ben ik niet voor het aanbieden van mijn excuses. Verder was mijn emotionele staat geen excuus!"

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lieve mensen, Afgelopen week ben ik naar buiten gekomen met mijn verhaal. Ik heb mijn excuus publiekelijk aangeboden aan: de producenten, crew, cast, zwarte gemeenschap, publiek, fans, collega's ook maar ook achter de schermen aan familie, werkgevers, vrienden en iedereen die hier maar door geraakt is. Dat heeft een stroom van reacties opgeleverd. Ik heb meer dan 200 berichten gekregen van mensen die zich herkenden in de depressieve en destructieve gevoelens die ik omschreef. Vele mensen hebben mij ook een hart onder de riem gestoken. Ik vind het lief dat ik zoveel steun en respect heb ontvangen vanuit allerlei hoeken. Een held ben ik niet voor het aanbieden van mijn excuses. Verder was mijn emotionele staat geen excuus! Of je nou een BN-er, politicus, bankdirecteur, ondernemer, You-Tuber bent of een actrice bent die iets illegaals heeft gedaan, daar horen wettelijke gevolgen bij nèt zoals bij iedereen. Er is iets gebeurd wat niet door de beugel kan en ik vind het horen dat je je excuses aanbiedt, hoe moeilijk ook. Verder heb ik een straf gehad van de rechters voor het breken van de wet. Binnen de context dat ze ALLES van mij weten en ALLES daarin hebben meegewogen. Ik heb mijn straf ondergaan en ervan geleerd. IK ZAL NOOIT MEER DRUGS VERKOPEN HOE ERG IK ER OOK DOORHEEN ZIT! De consequentie dat er misschien wel voor altijd het label van drugs om mij heen zal hangen, is voor mij om te dragen. • • • Voel jij je somber, angstig of depressief? Denk je wel eens aan zelfmoord? Neem contact op met 113 Zelfmoordpreventie via 0900-0113 of 113.nl.

Een bericht gedeeld door Imanuelle Grives (@imanuelleg) op

Imanuelle Grives vindt zichzelf geen held

Grives waardeert de steun dus enorm, maar benadrukt ook dat ze “geen held” is omdat ze haar excuses heeft aangeboden. Volgens de actrice hoort het er bij dat je je verontschuldigingen aanbiedt wanneer je iets verkeerds hebt gedaan. Ze accepteert daarom ook dat ze is bestraft voor haar fouten.

Article continues after the ad