Imanuelle Grives

Er was een periode dat André Hazes door 'de bladen' werd gelinkt aan de ene na de andere vrouw, waaronder Nikkie Plessen. Allemaal onzin, verklaarde hij later. Een van die vermeende affaire-dames, de vorig jaar opgepakte actrice Imanuelle Grives, doet nu ook haar Hazes-verhaal.

Article continues after the ad

"Een van de meest opmerkelijke berichten vorig jaar was dat ik het in een kleedkamer meer dan gezellig gehad zou hebben met André Hazes", zegt ze in de nieuwe Beau Monde. "Grappig, want hoewel ik echt weleens een geheime amourette met een collega heb gehad, toch echt niet met hem."

André Hazes Jr.

'Heel gezellig gehad'

Zou Imanuelle de oorzaak zijn geweest van André's breuk met Monique, klonk het zelfs in de berichten. "Ja, André is een leuke gast. En we hebben het ook heel gezellig gehad in de kleedkamer… Met nog zes andere mensen erbij, ja!" Bullshit-berichten dus. "Ik bedoel, kijk op wat voor types hij valt en kijk naar mij. Ik ben toch veel te jong voor hem!"

Media-aandacht

Uiteindelijk zat Imanuelle twee maanden in de bak voor het smokkelen van enorme hoeveelheden harddrugs op het Belgische festival Tomorrowland. Ze kwam in die periode bij zichzelf tot de conclusie dat de media-aandacht rondom haar "absurd" was, maar dat het in die berichtgeving niet over haar als persoon zou gaan, maar om de naam Imanuelle Grives. "Maar het was iets wat ik moest leren. Ik moest er volwassen in worden. Beseffen dat wanneer anderen iets over mij zeggen, dat niet per se iets zegt over wie ik ben en waar ik voor sta. Gelukkig had ik veel tijd voor zelfreflectie in de gevangenis."