Nieuwe serie over opkomst stand-upcomedy in jaren 70

Een nieuwe serie over de comedyscene die sterren als David Letterman, Jay Leno en Richard Pryor heeft voortgebracht, en wij hebben de trailer.

More content below the advertising

I'm Dying Up Here

De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van William Knoedelseder en heeft niemand minder dan Jim Carrey aangetrokken als een van de executive producers. De cast bevat naast bekende gezichten (Clark Duke, Michael Angarano) en gaststerren (Alfred Molina, Robert Forster) ook een Oscarwinnaar: Melissa Leo (The Fighter, beste vrouwelijke bijrol).

NSFW

Het leven van een beginnende stand-upcomedian gaat niet altijd over rozen, en dat laat deze trailer meteen goed zien. Het doet vanwege de periodesetting bijna automatisch denken aan de HBO-serie Vinyl, al zullen ze bij SHOWTIME hopen dat I'm Dying Up Here een meer aanhoudende hype gaat veroorzaken.

Kleine waarschuwing, zeker als je niet zo bekend bent met stand-upcomedy: er wordt nogal eens gescholden op (en naast) het podium, dus hou deze trailer vooral weg van je jonge kinderen. De serie gaat op 4 juni in première op SHOWTIME en we zijn zeer benieuwd of we er daarna ook snel in Nederland van mogen genieten!

More content below the advertising

Hugh Jackman en Sir Patrick Stewart zijn samen in het Guinness Book of Records opgenomen als de acteurs die het langst Marvel-personages hebben gespeeld. Jackman's Wolverine en Stewart's Professor Xavier doken in zomer 2000 voor het eerst op in de eerste X-Men, en waren in maart 2017 voor het laatst te zien in het juichend ontvangen Logan. Daarmee zit er voor beide X-Men-sterren 16 jaar en 228 dagen tussen hun eerste en laatste optreden, vooralsnog een record.

More content below the advertising

 

Grote droom

De uitreiking vond plaats in de Britse ontbijtshow This Morning, waar presentatrice Alison Hammond een interview deed met Jackman naar aanleiding van zijn aankomende concerttournee, die hem in mei ook naar de Ziggo Dome brengt. De Australische alleskunner vertelde aan Hammond dat het vroeger zijn grote droom was om in het Guinness Book of Records te komen. Hierop verraste de presentatrice hem met de mededeling dat hij in de nieuwste editie van het boek opgenomen is. Een videoboodschap van een trotse Sir Patrick Stewart maakte het feest compleet.

 

Opgezette PR-Stunt

Het lijkt allemaal wel erg op een opgezette PR-stunt voor Hugh's concerttour, zeker aangezien Logan al twee jaar oud is en dit record ook in de vorige editie mee had gekund. En natuurlijk is professor Xavier in die 16 jaar ook drie keer door James McAvoy gespeeld. Maar dat maakt het niet minder tof om te zien hoe deze twee goed bevriende sterren zoveel plezier beleven aan hun record. Daarnaast hopen wij natuurlijk dat dit goede motivatie is voor Jackman om toch op zijn besluit terug te komen om nooit meer Wolverine te spelen.

De trailers voor Secret Life of Pets 2 blijven maar komen! We zijn al bijna de tel kwijt, maar een kijkje in onze database leert ons dat het hier om alweer om tenminste de vijfde trailer voor deze geheide zomerhit gaat. En in deze trailer maken we kennis met waakhond Rooster, wiens stem wordt ingesproken door niemand minder dan Harrison Ford!

More content below the advertising

 

Animatiedebuut voor Hollywood-zwaargewicht

Ook al is het Hollywood-acteurs al jarenlang gebruikelijk om bij te schnabbelen met het inspreken van personages in animatiefilms, toch is dit voor de 76-jarige superster de eerste keer dat hij zijn stem leent aan een animatiefilm.

 

Rooster is de waakhond op een boerderij waar Max en Duke (die we nog kennen uit het eerste deel) terecht komen. Hun verhaallijn staat dus waarschijnlijk los van het avontuur van Snowball, het hilarische konijntje dat door Kevin Hart ingesproken wordt. Zijn trailers blijven de leukste tot nu toe.

The Secret Life of Pets 2 draait vanaf 7 juni 2019 in de bioscoop.